Η εταιρία

Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 1980 με σκοπό την παροχή τουριστικών υπηρεσιών με ειδίκευση στην μεταφορά πελατών με τουριστικά λεωφορεία. Η αρχή έγινε με την αγορά ενός πούλμαν και έκτοτε
ο στόλος μας συνεχώς διευρύνεται και συνεχώς ανανεώνεται.


Σήμερα ο στόλος μας ανέρχεται στα 6 πολυτελή πούλμαν όλων των θέσεων, κατάλληλα για ασφαλείς μεταφορές υψηλού επιπέδου. Οι οδηγοί μας είναι έμπειροι επαγγελματίες και η επικοινωνία με το γραφείο κίνησής γίνεται με εταιρικό δίκτυο κινητής τηλεφωνίας για την άμεση αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος προκύψει.

Η συνέπεια μας και η εμπειρία μας είναι το δυνατότερό μας όπλο σε μία εποχή που η εμπιστοσύνη μεταξύ πελάτη και εταιρίας είναι κάτι πλέον δυσεύρετο. Εμείς είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή συμβουλή θέλετε για μία μετακίνησή σας όσο μικρή ή μεγάλη μπορεί να είναι με οποιοδήποτε μέσο και αν χρησιμοποιήσετε.


Τα πούλμαν που διαθέτουμε είναι όλα πολυτελή, κλιματιζόμενα, πλήρως εξοπλισμένα, ώστε να εξασφαλίζεται η ασφαλής μεταφορά των επιβατών. Το προσωπικό μας αποτελείται από έμπειρους και συνεργάσιμους οδηγούς που κύριο μέλημα τους έχουν να εξασφαλίσουν σε κάθε επιβάτη
ένα όμορφο και ασφαλές ταξίδι. Επίσης έχουμε τη δυνατότητα να ετοιμάσουμε το πρόγραμμα εκδρομής που επιθυμείτε,σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας ή του εξωτερικού.